Το έργο «εκτελέστηκε με πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Συμβολαίου. Η υλοποίηση της μελέτης αναβάθμισε τη γέφυρα για να συνάδει με τον Ευρωπαϊκό Αντισεισμικό Κώδικα και επιδιόρθωσε τη φθορά που προκλήθηκε στα 40 περίπου χρόνια της λειτουργίας της», προστίθεται με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
«Για να καταστεί εφικτή η ενίσχυση του πέδιλου του ακρόβαθρου, κατασκευάστηκε προσωρινός ασφάλτινος δρόμος σε απόσταση 35m από το ακρόβαθρο με καθαρό ύψος 4.90m για την κυκλοφοριακή διαχείριση, ύψος το οποίο επιτρέπει την διέλευση πυροσβεστικών οχημάτων», διευκρινίζεται.
Προστίθεται ακόμα ότι, δεν έχει γίνει καμία αλλοίωση της υφιστάμενης κατάστασης και δεν υπήρξε οποιοδήποτε λάθος στη μελέτη που να δικαιολογεί το θόρυβο που έχει προκύψει.
«Οι εργασίες εκτελέστηκαν με επαγγελματική συνέπεια, σε πλήρη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές και εντός του καθορισμένου χρονοδιαγράμματος», καταλήγει.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ