Συνελήφθη 41χρονος καταζητούμενος - Είχε καταδικαστεί για υπόθεση φόνου

Συνελήφθη 41χρονος καταζητούμενος - Είχε καταδικαστεί για υπόθεση φόνου

Μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες στην Πάφο, 41χρονο, ο οποίος καταζητείτο από τις Αρχές της Ιορδανίας, σχετικά με υπόθεση φόνου, που διαπράχθηκε το 2016, στη χώρα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις ιορδανικές Αρχές, για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο 41χρονος καταδικάστηκε ερήμην, σε ποινή φυλάκισης δέκα ετών.

Ο 41χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του, στην Ιορδανία. Το Δικαστήριο όρισε ως νέα δεκάσιμο την 4η Ιουνίου 2025 και διέταξε όπως ο 41χρονος παραμείνει υπό κράτηση

 Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE