Σοβαρό ατύχημα σε ποδηλατικό αγώνα - Στο Νοσοκομείο 75χρονος που προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο

Σοβαρό ατύχημα σε ποδηλατικό αγώνα - Στο Νοσοκομείο 75χρονος που προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο

Σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες στην Ορμήδεια, τραυματίστηκε σοβαρά 75χρονος πεζός.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 17.30 χθες, στην Ορμήδεια, κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού ποδηλατικού αγώνα, ποδήλατο που οδηγούσε 38χρονος, στο πλαίσιο αγώνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε τον 75χρονο, ο οποίος προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο πεζός. Από τη σύγκρουση, 38χρονος και 75χρονος έπεσαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δεύτερου.

Ο 75χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοτύμπου διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE