«Ντου» ΥΚΑΝ σε οικία - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί - Χειροπέδες σε δύο 22χρονους

«Ντου» ΥΚΑΝ σε οικία - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί - Χειροπέδες σε δύο 22χρονους

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, μέλη της ΥΚΑΝ, ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού, στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 22 ετών.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε στην οικία του πρώτου 22χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 110 περίπου γραμμάρια κάνναβης, ενώ στην οικία του δεύτερου 22χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης.

Στη συνέχεια, ο πρώτος ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ο δεύτερος ύποπτος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

Σαφή και προκλητική μετατόπιση της τουρκικής στρατηγικής στο Κυπριακό σηματοδότησε η ομιλία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE