Πυρκαγιά στη Λεμεσό –Στη μάχη πέντε πυροσβεστικά και δύο πτητικά μέσα – Απειλήθηκαν κατοικίες

Πυρκαγιά στη Λεμεσό –Στη μάχη πέντε πυροσβεστικά και δύο πτητικά μέσα – Απειλήθηκαν κατοικίες

Ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με πέντε συνολικά στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση και σκουπίδια πλησίον του γηπέδου Σπύρος Κυπριανού Pale de sport.

Την κατάσβεση υποστηρίζουν το Τμήμα Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα και ζητήθηκε η συμβολή της Πολιτικής Άμυνας και οργανωμένων εθελοντικών συνόλων επίγεια υποστήριξη.

Επιπρόσθετα συμβάλουν στην πυρόσβεση και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Έγινε μερική ανάκληση προσωπικού των Πυροσβεστικών Σταθμών Λεμεσού για επιχειρησιακή κάλυψη της πόλης.

Η πυρκαγιά κατά τη διάρκεια εξέλιξης της απείλησε κατοικίες οι οποίες προστατεύθηκαν. Η πυρκαγιά είναι ελεγχόμενη και σε διαχειρίσιμη κατάσταση, κατέκαυσε έκταση περίπου ενός εκτάριου και προχωρούμε με πλήρη κατάσβεση και πλήρη οριοθέτηση.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Πεζεσκιάν ανακοίνωσε «το τέλος του πολέμου 12 ημερών που επιβλήθηκε» στη χώρα του

Ο Πεζεσκιάν ανακοίνωσε «το τέλος του πολέμου 12 ημερών που επιβλήθηκε» στη χώρα του

Ο πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ "το τέλος του πολέμου 12 ημερών που επιβλήθηκε" από το Ισραήλ, σε γραπτό μήνυμα που απηύθυνε προς το έθνος και έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA. Δείτε όλες τις εξελίξεις: