Ζητήθηκαν διευκρινήσεις για οχήματα Citroën με αερόσακους Takata – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΟΜ

Ζητήθηκαν διευκρινήσεις για οχήματα Citroën με αερόσακους Takata – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΟΜ

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με ατύχημα που σημειώθηκε στη Γαλλία οχήματος που έφερε ελαττωματικό αερόσακο Takata, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων πληροφορεί το κοινό ότι συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση και αναμένει σχετική ενημέρωση από τον κατασκευαστή.

Προς τούτο, έχουν τεθεί συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον διανομέα του κατασκευαστή και ζητήθηκαν σχετικές διευκρινήσεις. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα αφορά οχήματα μάρκας Citroën C3 και DS3, κατασκευής 2008 έως 2019.

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών καλεί όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων (ανεξαρτήτως κατασκευαστή) που είναι υπό ανάκληση για ελαττωματικό αερόσακο, σε περίπτωση που δεν έχουν ακόμα ανταποκριθεί, να απευθυνθούν άμεσα στον διανομέα του κατασκευαστή για να προγραμματίσουν την αντικατάσταση. διευθετήσουν άμεσα το ραντεβού για να προγραμματίσουν την αντικατάσταση.

Επιπρόσθετα, επαναλαμβάνεται η σύσταση για μη χρήση των εν λόγω οχημάτων, έως ότου ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του ελαττωματικού αερόσακου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE