Καιρός: Σε αυτές τις περιοχές αναμένονται βροχές εν μέσω καύσωνα - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Καιρός: Σε αυτές τις περιοχές αναμένονται βροχές εν μέσω καύσωνα - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη τα οποία είναι λίγο πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE