Ληστεία στις Φοινικούδες: Χειροπέδες σε ανήλικο - Άρπαξαν με βία τσαντάκι από τουρίστα

Ληστεία στις Φοινικούδες: Χειροπέδες σε ανήλικο - Άρπαξαν με βία τσαντάκι από τουρίστα

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 17χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας, που διαπράχθηκε την περασμένη Πέμπτη, 10 Ιουλίου, στη Λάρνακα, με θύματα δύο άντρες ηλικίας 52 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην παραλία των Φοινικούδων, στη Λάρνακα, οι δύο 52χρονοι, προσεγγίστηκαν από αριθμό νεαρών προσώπων, που με τη βία απέσπασαν από τον ένα 52χρονο, το προσωπικό του τσαντάκι. Το τσαντάκι περιείχε το κινητό τηλέφωνο του 52χρονου, το δελτίο ταυτότητας, τραπεζικές του κάρτες και χρηματικό ποσό.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των συντονισμένων επιχειρήσεων αστυνόμευσης από μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας και της ΜΜΑΔ. Στη βάση στοιχείων που προέκυψαν σχετικά με την υπόθεση ληστείας, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 17χρονος αναμενεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διαταγματος κρατησής του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.