«Ντου» από παντού η ΥΚΑΝ – Από οικίες μέχρι περίπτερα – Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα – Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

«Ντου» από παντού η ΥΚΑΝ – Από οικίες μέχρι περίπτερα – Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα – Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, που γίνονται με σκοπό τον εντοπισμό παράνομων ναρκωτικών ουσιών, διενεργήθηκε χθες 12/07/2025, συντονισμένη επιχείρηση στην πόλη και επαρχία της Λεμεσού.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ερευνήθηκαν συνολικά με δικαστικά εντάλματα, οι οικίες, οχήματα, καφενεία και περίπτερα, ιδιοκτησίας 19 προσώπων, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν διάφορες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκαν στην κατοχή έξι προσώπων, διάφορες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών όπως κοκαΐνη και κάνναβη καθώς επίσης και δύο ζυγαριές ακριβείας, ενώ στην κατοχή τριών προσώπων, εντοπίστηκε στο συνολικό χρηματικό ποσό των 41.670 ευρώ.

Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω ανευρεθέντων ναρκωτικών ουσιών και άλλων αντικειμένων, ήταν η σύλληψη πέντε προσώπων όπου οι τέσσερις εξ αυτών, αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον δικαστηρίου, ενώ ένα πρόσωπο ηλικίας 30 χρονών το οποίο συνεχίζει να τελεί υπό κράτηση, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για σκοπούς έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης του.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE