Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης του ιστορικού οικήματος του ΑΠΟΕΛ - Δείτε φωτογραφία

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης του ιστορικού οικήματος του ΑΠΟΕΛ - Δείτε φωτογραφία

Tην έναρξη των εργασιών ανακαίνισης του ιστορικού οικήματος του Σωματείου, ενός χώρου-συμβόλου για γενιές ΑΠΟΕΛιστών ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

Στο οίκημα αυτό, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των APOEL Ultras, μεγάλωσαν φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, εκεί έζησαν χαρές, τίτλους και σημαντικές στιγμές του Συλλόγου.

Η ανακαίνιση γίνεται με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από ενέργειες του Συνδέσμου, από εισφορές φιλάθλων, καθώς και με τη συνδρομή ανώνυμων υποστηρικτών.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση απευθύνεται κάλεσμα προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση, καθώς απαιτείται περαιτέρω στήριξη για την ολοκλήρωση του έργου. «Σε αυτή την προσπάθεια κανένας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί θα ξαναχτίσουμε το προπύργιο του Ελληνισμού στην Κύπρο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση περιλαμβάνει επίσης αιχμές προς επικριτές της προσπάθειας, με ιδιαίτερη αναφορά στην κ. Αντρούλλα Βασιλείου, η οποία με αναρτήσεις της στο διαδίκτυο είχε ζητήσει την κατεδάφιση του Σωματείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE