«Έχανα το μυαλό μου»: Μουσικός αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στα κρουαζιερόπλοια

«Έχανα το μυαλό μου»: Μουσικός αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στα κρουαζιερόπλοια

«Ένιωθα ότι χάνω το μυαλό μου»: Μουσικός αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά της ζωής σε κρουαζιερόπλοιο και τις ιστορίες που κανείς δεν λέει.

Μπορεί οι κρουαζιέρες να μοιάζουν με ονειρικά ταξίδια πολυτέλειας και χαλάρωσης, όμως ένας πρώην μουσικός αποκαλύπτει την αθέατη, σκοτεινή πλευρά της ζωής πάνω στο πλοίο και τα όσα περιγράφει σοκάρουν.

Ο Jeff Schneider, πρώην μουσικός και νυν YouTuber, αποφάσισε στα 20 του να ακολουθήσει το όνειρο: να ταξιδεύει τον κόσμο παίζοντας μουσική σε κρουαζιερόπλοια. Όμως, όπως λέει σήμερα, «δεν ήταν όλα ήλιος και παραλίες».

«Ένιωθα ότι χάνω το μυαλό μου»

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.