Νεκροί και πολλοί τραυματίες από επίθεση ενόπλων κοντά στη Βηθλεέμ

Νεκροί και πολλοί τραυματίες από επίθεση ενόπλων κοντά στη Βηθλεέμ

Επίθεση ενόπλων σημειώθηκε κοντά στη Βηθλεέμ

Ένας 18χρονος Αμερικανός τουρίστας είναι μεταξύ των τριών ανθρώπων, που σκοτώθηκαν σε επίθεση ενός Παλαιστίνιου στη Δυτική Όχθη σήμερα το απόγευμα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Ένας αξιωματούχος της ισραηλινής αστυνομίας δήλωσε ότι ο Παλαιστίνιος δράστης οδήγησε το αυτοκίνητό του στην άκρη ενός δρόμου, κοντά στον εβραϊκό οικισμό Γκους Ετσιόν της Δυτικής Όχθης και κατόπιν άρχισε να πυροβολεί εναντίον των άλλων αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές, ο ένοπλος "παρέσυρε σκόπιμα με το αυτοκίνητό του μια ομάδα πεζών".

Τουλάχιστον ο ένας από τους νεκρούς είναι Ισραηλινός πολίτης, ανέφερε η αστυνομία.

Πηγή ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE