Βλέπουν ανθρώπινο χέρι πίσω από την πυρκαγιά στις Δύμες – Έγιναν στάχτη πεύκα και αμυγδαλιές

Βλέπουν ανθρώπινο χέρι πίσω από την πυρκαγιά στις Δύμες – Έγιναν στάχτη πεύκα και αμυγδαλιές

Σε ανθρώπινο παράγοντα αποδίδεται φωτιά που ξέσπασε σήμερα, Τρίτη, στην κοινότητα Δύμες, της Επαρχίας Λεμεσού και η οποία τέθηκε υπό έλεγχο, αφού έκαψε έξι δεκάρια πεύκα, αμυγδαλιές και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, η φωτιά, που ξέσπασε στις 13:25, από τη χρήση ηλεκτρικού εργαλείου (σμυρίλιο), τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:45.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 35 άτομα του Τμήματος Δασών με έξι πυροσβεστικά οχήματα, ένα βυτιοφόρο καθώς και 12 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.

Από αέρος επιχείρησαν τα τέσσερα μισθωμένα αεροπλάνα της Μοίρας Αεροπυρόσβεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE