Δύο νέες «συλλήψεις» πατέρα και γιου στα κατεχόμενα για την υπόθεση των πέντε Ε/κ

Δύο νέες «συλλήψεις» πατέρα και γιου στα κατεχόμενα για την υπόθεση των πέντε Ε/κ

Οι «αρχές» του ψευδοκράτους «συνέλαβαν» δύο Τ/κ, πατέρα και γιο, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά τους πέντε Ε/κ που τελούν υπό παράνομη κράτηση μετά τη «σύλληψή» τους στην περιοχή του κατεχόμενου Τρικώμου.

Το παράνομο πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΚ μεταδίδει ότι συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και ο διευθυντής κτηματομεσιτικής εταιρείας και προσήχθησαν ενώπιον «δικαστηρίου» στο κατεχόμενο Τρίκωμο που διέταξε την «κράτησή» τους για μια μέρα με την κατηγορία της παραβίασης του "νόμου περί προσωπικών δεδομένων".

Η "αστυνομία" ανακοίνωσε ότι σε έγγραφα που βρέθηκαν στο όχημα των πέντε Ε/κ υπήρχαν σφραγίδες της εταιρείας των Τ/κ και η υπογραφή του ενός. Στα έγγραφα αυτά περιέχονται στοιχεία των "τίτλων ιδιοκτησίας" που ανήκουν, όπως μεταδίδει το παράνομο ΤΑΚ, "σε πολίτες της τδβκ" όπως αναφέρεται στο ψευδοκράτος.

Η "αστυνομία" εξετάζει διάφορα άλλα έγγραφα, Η/Υ, τηλέφωνα και άλλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό που παρέλαβε από την οικία και τα γραφεία των Τ/κ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE