Οδηγοί προσοχή: Χάος στον αυτοκινητόδρομο μετά από τροχαίο - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες - Δείτε σε ποιο σημείο

Οδηγοί προσοχή: Χάος στον αυτοκινητόδρομο μετά από τροχαίο - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες - Δείτε σε ποιο σημείο

Λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την Επισκοπή έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Πάφο. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στη σκηνή για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων και διερεύνησης των συνθηκών της σύγκρουσης.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και υπομονετικοί, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Νεότερη ενημέρωση (17:21):

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, ο οποίος είχε κλείσει νωρίτερα λόγω οδικής σύγκρουσης. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Σημειώνεται ότι μία γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.