Κλείνει λωρίδα σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας – Ποιος ο λόγος

Κλείνει λωρίδα σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας – Ποιος ο λόγος

Στο υπόλοιπο ανατολικό πεζοδρόμιο, από τη Λεωφόρο Μακαρίου μέχρι και την οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, θα επεκταθούν οι εργασίες αναβάθμισης των πεζοδρομίων της Λεωφόρου Ευαγόρου, από την Τρίτη 26 Αυγούστου 2025.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, κατά την περίοδο αυτή θα παραμείνει κλειστή ολόκληρη η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Ευαγόρου. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 3 μήνες.

Ο Δήμος Λευκωσίας ζητά την κατανόηση του κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία και καλεί τους οδηγούς και πεζούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τη σχετική σήμανση για την ασφάλεια όλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE