Καιρός: Αυτή την ημέρα θα έχουμε άνοδο στη θερμοκρασία - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Καιρός: Αυτή την ημέρα θα έχουμε άνοδο στη θερμοκρασία - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωορολογίας.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία την Τρίτη θα σημειώσει μικρή άνοδο και μέχρι την Πέμπτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Βαρύ» το πρόγραμμα του ΠτΔ - Αλλεπάλληλες επαφές θα έχει στη Νέα Υόρκη

«Βαρύ» το πρόγραμμα του ΠτΔ - Αλλεπάλληλες επαφές θα έχει στη Νέα Υόρκη

Σειρά επαφών όσον αφορά το Κυπριακό, διεθνή, ενεργειακά και διμερή θέματα έχει αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη για να συμμετάσχει στην 80ή Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ,

BEST OF TOTHEMAONLINE