20 χρόνια από την δολοφονία του Θανάση Νικολάου – «Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσα μας ελεύθεροι»

20 χρόνια από την δολοφονία του Θανάση Νικολάου – «Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσα μας ελεύθεροι»

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από  τον θάνατο του άτυχου Εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, που βρέθηκε νεκρός στη γέφυρα της Άλασσας.

Η μητέρα του, Ανδριάνα Νικολάου, από τότε μέχρι σήμερα έχει ξεκινήσει το δικό της αγώνα δικαίωσης και εντοπισμού των δολοφόνων του γιου της και την δική της δικαίωση.

Σε σημερινή ανάρτηση της με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του, αναφέρει μεταξύ άλλων, «κάποιοι δολοφόνοι, πολύ καλά συγκαλυμμένοι, κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσα μας ελεύθεροι και ατιμώρητοι!!!».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ορόσημο η ίδρυση παραρτήματος του ΕΚΠΑ στην Κύπρο

ΠτΔ: Ορόσημο η ίδρυση παραρτήματος του ΕΚΠΑ στην Κύπρο

Τιμητικό ορόσημο στην προσπάθεια για περαιτέρω διεθνοποίηση και αναβάθμιση της Ανώτερης Εκπαίδευσης στη χώρα αποτελεί η Παραρτήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κύπρο, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE