Ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα τοποθέτησης 875 ανέργων

Ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα τοποθέτησης 875 ανέργων

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα προγράμματα τοποθέτησης 875 ανέργων στο πλαίσιο του Σχεδίου τοποθέτησης ανέργων νέων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ), η οποία αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του προγράμματος καταβλήθηκε επίδομα σε κάθε άνεργο ύψους €125 την εβδομάδα.

Στόχος του Σχεδίου, ήταν η παροχή ευκαιριών πρακτικής κατάρτισης και απόκτησης εργασιακής πείρας σε άνεργους νέους αποφοίτους Γυμνασίων, Λυκείων, Τεχνικών Σχολών, Συστήματος Μαθητείας και Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης μέχρι και διετούς διάρκειας, με σκοπό τη βελτίωση της απασχολησιμότητας τους με την παράλληλη παροχή δυνατότητας σε επιχειρήσεις/οργανισμούς να αξιοποιήσουν κατάλληλο δυναμικό.

Στο πλαίσιο πρόσκλησης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, υποβλήθηκαν 2.255 αιτήσεις από άνεργους νέους και 1.198 αιτήσεις από επιχειρήσεις/οργανισμούς για 6.000 θέσεις τοποθέτησης.

Έγιναν 1.946 συνταιριάσματα ανέργων με εγκριθείσες θέσεις, από τα οποία άρχισαν 1.023 προγράμματα τοποθέτησης διάρκειας 6 μηνών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE