Πρώτη ανασκόπηση δεδομένων για αξιολόγηση εκπαιδευτικών από ΠΟΕΔ - Στις 8 Ιανουαρίου αποφάσεις

Πρώτη ανασκόπηση δεδομένων για αξιολόγηση εκπαιδευτικών από ΠΟΕΔ - Στις 8 Ιανουαρίου αποφάσεις

Έγινε στις 30 Δεκεμβρίου από το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ μια πρώτη ανασκόπηση όλων των δεδομένων γύρω από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και του εκπαιδευτικού έργου από την Ολομέλεια της Βουλής, χωρίς ωστόσο να παρθούν οποιεσδήποτε αποφάσεις, δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, η Πρόεδρος της οργάνωσης, Μύρια Βασιλείου.

Είπε, παράλληλα, ότι ορίστηκε εκ νέου συνεδρίαση στις 8 Ιανουαρίου, κατά την οποία η ΠΟΕΔ, μεταξύ άλλων θεμάτων που θα εξετάσει, θα έχει εκ νέου στο τραπέζι και το θέμα της αξιολόγησης, θα μελετήσει τα δεδομένα και θα λάβει τις αποφάσεις της ως προς τη διαχείριση του όλου θέματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.