Ρίσκαρε τη ζωή της για μια selfie εν μέσω της καταιγίδας Ίνγκριντ – Δείτε βίντεο

Ρίσκαρε τη ζωή της για μια selfie εν μέσω της καταιγίδας Ίνγκριντ – Δείτε βίντεο

Τη ζωής κορώνα γράμματα έπαιξε μια γυναίκα στη Βρετανία προσπαθώντας να βγάλει selfie κατά τη διάρκεια της καταιγίδας Ίνγκριντ στο Πέιντον του Ντέβον.

Το βίντεο που τράβηξε περαστικός δείχνει τη νεαρή να περπατάει και στη συνέχεια να στέκεται στην άκρη του λιμανιού ενώ τα κύματα σκάνε πίσω της με ορμή. Σε μια στιγμή, ένα κύμα παραλίγο να την παρασύρει, προκαλώντας την κραυγή της και αναγκάζοντάς τη να τρέξει για να προστατευθεί. Παρά τον αρχικό κίνδυνο όμως, η γυναίκα επέστρεψε ξανά στην άκρη του λιμανιού για να τραβήξει τη selfie που ήθελε από την αρχή αλλά και πάλι μάταια, καθώς ακόμα ένα κύμα την εμπόδισε.

Σε μια ακόμα προσπάθεια, (την τρίτη κατά σειρά) βγάζει το παλτό της και μπαίνει στο νερό, όπου παραλίγο να παρασυρθεί ολόκληρη από τα κύματα. Τελικά, αφού συνειδητοποίησε τον κίνδυνο, αποφάσισε να εγκαταλείψει την περιοχή του λιμανιού.

Η καταιγίδα Ίνγκριντ πλήττει τη Νοτιοδυτική Βρετανία με ριπές ανέμου έως 60 μίλια/ώρα, προκαλώντας χάος, διακοπές στις σιδηροδρομικές γραμμές και πλημμύρες ενώ μέρος της ιστορικής προβλήτας στο Ντέβον έχει παρασυρθεί από τα κύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: «Έπεσε η αυλαία» της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες - «Θα κάνω ότι μπορώ για να στηρίξω τους Εκ και τους Τκ»

VIDEO: «Έπεσε η αυλαία» της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες - «Θα κάνω ότι μπορώ για να στηρίξω τους Εκ και τους Τκ»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του επικεφαλής του ΟΗΕ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE