ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ Νεοφύτου: Αποκρατικοποίηση και στρατηγικός επενδυτής θα προσθέσουν αξία στη CYTA

Αβέρωφ Νεοφύτου: Αποκρατικοποίηση και στρατηγικός επενδυτής θα προσθέσουν αξία στη CYTA

H αποκρατικοποίηση και ο στρατηγικός επενδυτής θα προσθέσουν αξία στη CYTA και θα βγουν κερδισμένοι και ο ίδιος ο οργανισμός και η κυπριακή οικονομία, δήλωσε το Σαββάτο (12/12) ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ. Νεοφύτου είπε πως ακούει καθημερινά τους εργαζόμενους στη CYTA να διαμαρτύρονται. "Εγώ θα πω και τη φωνή την άλλη που δεν ακούγεται, όλων των υπολοίπων, πλην των 2 χιλιάδων εργαζομένων στην ΑΤΗΚ", είπε, σημειώνοντας πως τους άλλους 798 χιλιάδες Κύπριους πολίτες δεν τους ρώτησε κανένας.

Εγώ θα μεταφέρω τη θέση και την άποψή τους, ανέφερε, σημειώνοντας πως για τους υπόλοιπους εργαζόμενους είναι πρόκληση την ώρα που υπάρχουν 80 χιλιάδες άνεργοι, που είναι κλειστές χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κάποιους να τους διασφαλίζεις ότι, είτε αποκρατικοποιηθεί η CYTA ή όχι, είτε κλείσει η CYTA ή όχι, θα έχουν τη δουλειά τους και τις αυξήσεις τους, όχι μόνο μέχρι τη συνταξιοδότησή τους αλλά και χωρίς να επηρεαστούν οι συντάξεις τους μέχρι την ημέρα που θα ζούνε."

Ακούγονται μόνον οι φωνές από αυτούς που τους έχουμε διασφαλίσει, είπε ο κ. Νεοφύτου, σημειώνοντας πως "μάθαμε εδώ και δεκαετίες όλο το πολιτικό σύστημα να ακούμε και να προστατεύουμε μόνο τους προστατευμένους".

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, ο κ. Νεοφύτου διερωτήθηκε ποιος τους διασφαλίζει ότι αύριο θα έχουν δουλειά και ότι δεν θα έχουν περικοπές ή ότι δεν θα βρεθούν στο δρόμο ή ότι ο οργανισμός στον οποίον δουλεύουν δεν θα κλείσει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top