Σάλος με βουλευτή του ΔΗΣΥ που ποζάρει έτοιμος να φάει αμπελοπούλια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σάλος με βουλευτή του ΔΗΣΥ που ποζάρει έτοιμος να φάει αμπελοπούλια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σάλος έχει προκληθεί με βουλευτή που παρανομεί και το διαφημίζει κιόλας.

Ο λόγος για τον Ευγένιο Χαμπουλλά του ΔΗΣΥ, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «ανέβασε» μια φωτογραφία ποζάροντας μπροστά από μια πιατέλα αμπελοπούλια και γράφοντας το εξής σχόλιο: «Σύντομα και στα εστιατόρια μας! Καλές Γιορτές!»

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήδη άρχισαν καθώς όπως σημειώνουν πολλοί πολίτες είναι απαράδεχτο νομοθέτης να παρανομεί και να το διαφημίζει από πάνω.

Ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE