ΠΑΡΑ-THEMA

Έχουμε κι από δαύτους πλέον στην Κύπρο – Όπως στα αμερικάνικα έργα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έχουμε κι από δαύτους πλέον στην Κύπρο – Όπως στα αμερικάνικα έργα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θα ‘λεγες πως πλέον δεν ζούμε στην Κύπρο, αλλά σε κάποια άλλη μεγαλούπολη. Ο συνειρμός απόλυτα δικαιολογημένος, αν λάβεις υπόψιν τα φαινόμενα που πλέον αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας…

Όταν είδαμε την εικόνα (έξω από το κοιμητήριο «Κωνσταντίνου και Ελένης») που αποτελεί και το αντικείμενο του παρόντος «ΠΑΡΑ-THEMAτος», εκπλαγήκαμε δυσάρεστα: Ένας ηλικιωμένος έσερνε ένα σπασμένο καροτσάκι υπεραγοράς, το οποίο μέσα είχε ό,τι φανταστείς. Πλαστικές μπουκάλες κι άλλου είδους… αξιοποιήσιμα σκουπίδια.

Αμέσως το μυαλό μας πήγε στις ταινίες που παράγει το Χόλιγουντ, στις οποίες άπειρες φορές έχουμε δει άστεγους και ρακοσυλλέκτες.

Αυτή είναι η Κύπρος του σήμερα. Ένα κράτος των αντιθέσεων. Το 2013 άφησε τα σημάδια του, τα οποία μάλλον θα αποδειχθούν… ανεξίτηλα. Την ίδια ώρα που κάποιοι επιμένουν να κάνουν λόγο για ενθαρρυντικούς αριθμούς.

ΜακΦαν

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top