ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Τράπεζα Κύπρου αποφάσισε το διορισμό νέου μέλους στο ΔΣ- Δείτε το προφίλ του

Η Τράπεζα Κύπρου αποφάσισε το διορισμό νέου μέλους στο ΔΣ- Δείτε το προφίλ του

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου, κατά τη συνεδρία του στις 18 Δεκεμβρίου 2015, αποφάσισε το διορισμό του Μίκαελ Χέγκερ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο διορισμός τελεί υπό την έγκριση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας («ΕΚΤ»). Μετά την έγκριση της ΕΚΤ, ο κ. Χέγκερ θα συμμετέχει επίσης ως μέλος στην Επιτροπή Ανθρώπινου Δυναμικού & Αμοιβών.
 
Ο κ. Χέγκερ κατέχει πτυχίο νομικής από το πανεπιστήμιο της Βιέννης στην Αυστρία και παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη νομική σχολή του Ευρωπαϊκού Κολεγίου στο Μπριζ του Βελγίου.
 
Διαθέτει εκτενή εμπειρία στο χρηματοοικονομικό και τραπεζικό τομέα. Κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικής Διεύθυνσης και Επενδύσεων της S.I.F. International S.A. στο Λουξεμβούργο. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος στη Metal Trade Overseas AG, Ζούγκ, Ελβετία και κατείχε διευθυντικές θέσεις στην MPH Management and Participation Holding S.A στη Βιέννη, καθώς και στη Raiffeisenlandesbank Niederösterreich -Wien AG στη Βιέννη. Επιπλέον, μεταξύ των ετών 1982 και 2001, κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις στο UniCredit Bank Austria Group.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top