Δίνει μάχη 68χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο - Συγκρούστηκε με όχημα 27χρονου

Δίνει μάχη 68χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο - Συγκρούστηκε με όχημα 27χρονου

Σε σοβαρή οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 7.30 σήμερα το πρωί στην οδό Πρίαμου στην Πάφο, τραυματίστηκε κρίσιμα 68χρονος.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 68χρονος στην πιο πάνω οδό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτες άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 39 και 31 ετών.

Από τη σύγκρουση ο 68χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στο χειρουργείο. Στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE