ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 48χρονος καθηγητής χάιδευε οπίσθια και στήθη μαθητριών: «Τι ωραίο το δέρμα σου…»

ΛΑΡΝΑΚΑ: 48χρονος καθηγητής χάιδευε οπίσθια και στήθη μαθητριών: «Τι ωραίο το δέρμα σου…»

Επανήλθε στο προσκήνιο η υπόθεση του 48χρονου καθηγητή από τη Λάρνακα, ο οποίος κατηγορείται για άσεμνη επίθεση και σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανήλικων μαθητριών.

Η υπόθεση του Α.Κ. την Τρίτη (22/12) επανήλθε για εκδίκαση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας από το Κακουργιοδικείο, όπου αρχικά είχε παραπεμφθεί.

Όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ του ο συνάδελφος Βάσος Βάσου («Πολίτης»), σε διαφορετικές ημερομηνίες μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2014, ενώ εργαζόταν σε γυμνάσιο της περιφέρειας Λάρνακας, επιτέθηκε άσεμνα σε διαφορετικές περιπτώσεις σε βάρος τεσσάρων μαθητριών του, ηλικίας 12-13 χρόνων.

Ο καθηγητής φέρεται να προέβαινε σε πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου, αγγίζοντας στήθη και οπίσθια μαθητριών, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις –με βάση πάντα το κατηγορητήριο- κατά τις οποίες τράβηξε τη ράντα του στηθόδεσμού τους.

Κατηγορείται ακόμη ότι σε μια άλλη περίπτωση χάιδευε το χέρι μαθήτριας και τις έλεγε: «Τι ωραίο που είναι το δέρμα σου…».

Ακόμα πιο τραγικό είναι ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν, κάποια απ΄ αυτά τα περιστατικά συνέβηκαν εν ώρα μαθήματος, μέσα στην τάξη.

Οι τέσσερις παραπονούμενες προέβησαν στην καταγγελία του καθηγητή τους στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής τους, συνοδευόμενες από τους γονείς τους.

Ο καθηγητής βρέθηκε στ εδώλιο (22/12) του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, αλλά η υπόθεσή του ορίστηκε για τις 14 Ιανουαρίου προκειμένου να κατηγορηθεί και να απαντήσει αν παραδέχεται ή όχι τις κατηγορίες. Ο καθηγητής αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα υπέγραψε εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ και μέχρι τότε (14/01/2016) θα παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής του.

Σημειώνεται πως το υπουργείο διέταξε τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου καθηγητή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Καλά να τους κάμει» - Θα τα καταφέρει ο Φειδίας στο Ευρωκοινοβούλιο; Τι απαντούν οι πολίτες - Βίντεο

«Καλά να τους κάμει» - Θα τα καταφέρει ο Φειδίας στο Ευρωκοινοβούλιο; Τι απαντούν οι πολίτες - Βίντεο

Το φαινόμενο Φειδίας Παναγιώτου, ένας ανεξάρτητος υποψήφιος ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και ψήφο 71.330 Κύπριων πολιτών και να ταρακουνήσει τα πολιτικά κόμματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top