Αυστραλός παριστάνει τον μουσουλμάνο και πετάει... βόμβες σε περαστικούς (Βίντεο)

Αυστραλός παριστάνει τον μουσουλμάνο και πετάει... βόμβες σε περαστικούς (Βίντεο)

Έντρομοι οι πολίτες τρέχουν μακριά από τον… τρομοκράτη.

Τη στιγμή που η Δύση βρίσκεται σε κατάσταση «συναγερμού» υπό το φόβο νέων τρομοκρατικών «χτυπημάτων» μετά το μακελειό στο Παρίσι και έπειτα από τις απειλές των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους για νέες επιθέσεις, μία ομάδα Αυστραλών σκαρφίστηκε φάρσα που περισσότερο θυμό προκαλεί παρά γέλιο.

Τρεις νεαροί από την Μελβούρνη ντύνονται με λευκές κελεμπίες -αμφίεση που παραπέμπει σε Σαουδάραβα- και πετούν ένα μαύρο σακίδιο σε ανυποψίαστους περαστικούς. 

Η αντίδραση των πολιτών είναι άμεση, καθώς όλοι όσοι έχουν καταγραφεί στο βίντεο, τρέχουν μακριά από τον ύποπτο άνδρα και το άγνωστο αντικείμενο που μόλις έχει προσγειωθεί στα πόδια τους, φοβούμενοι ότι μπορεί να περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό.

Οι νεαροί φαρσέρ είναι τόσο απερίσκεπτοι που πετούν το μαύρο σακίδιο ακόμα και στο εσωτερικό σπιτιού, αλλά και αυτοκινήτου, με τους ιδιοκτήτες τους να το βάζουν στα πόδια τρομοκρατημένοι.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 617.000 θεάσεις, ενώ τα σχόλια που αφήνουν οι χρήστες του Διαδικτύου μοιράζονται ανάμεσα σε εκείνα που εκφράζουν εκτίμηση για τη χιουμοριστική πλευρά του εγχειρήματος και σε εκείνα που επικρίνουν το τρίο για την κακόγουστη φάρσα τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα των νεαρών από την Αυστραλία ανήρτησαν δεύτερο βίντεο-φάρσα με τον «Άραβα» πρωταγωνιστή να πυροβολεί έναν άνθρωπο εξ επαφής σε δημόσιο χώρο. 

Όσοι περαστικοί αντιλαμβάνονται ότι μπροστά τους σημειώνεται ένα… έγκλημα τρέχουν πανικόβλητοι φοβούμενοι ότι πρόκειται για τρομοκρατικό «χτύπημα». 

Δείτε τα βίντεο 



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει τις επαφές της η Ολγκίν - Συναντάται στην Αθήνα με Γεραπετρίτη - Δεν αναμένονται εξελίξεις πριν την πενταμερή της Νέας Υόρκης

Συνεχίζει τις επαφές της η Ολγκίν - Συναντάται στην Αθήνα με Γεραπετρίτη - Δεν αναμένονται εξελίξεις πριν την πενταμερή της Νέας Υόρκης

Με μια φωτογραφία στην πλατφόρμα «Χ», το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών γνωστοποίησε τη συνάντηση του Χακάν Φιντάν με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Ολγκίν, η οποία μετά την αναχώρησή της από τη Λευκωσία, ξεκίνησε σαφάρι επαφών με τις εγγυήτριες δυνάμεις. Πρώτος σταθμός της κ. Ολγκίν ήταν η Κωνσταντινούπολη, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE