ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυο τραυματίες στο Νοσοκομείο από την καραμπόλα των πέντε οχημάτων - (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυο τραυματίες στο Νοσοκομείο από την καραμπόλα των πέντε οχημάτων - (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δόθηκε στην κυκλοφορία το αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου.

Η καραμπόλα των πέντε οχημάτων προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο με αποτέλεσμα να κλείσει για περίπου 2 ώρες ο αυτοκινητόδρομος.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τα πέντε αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στην μέση του αυτοκινητόδρομου.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά δυο πρόσωπα οπού μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να τύχουν ιατρικής περίθαλψή.

Το νέο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 19:00 το βραδύ του Σαββάτου (26/12) μετά την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Μέλη της Τροχαίας έσπευσαν αμέσως στην σκηνή οπού θα διερευνήσουν και τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .