ΥΓΕΙΑ

Μαρτύριο» εδώ και τρεις μήνες για 8χρονο κοριτσάκι – «Δεν είναι δικό τους παιδί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαρτύριο» εδώ και τρεις μήνες για 8χρονο κοριτσάκι – «Δεν είναι δικό τους παιδί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υπάρχει κράτος δικαίου με ευαισθησίες ή μήπως οι έγνοιες των πολιτικών μας ηγετών έχουν να κάνουν με τις προσωπικές τους φιλοδοξίες;

Πάντως, αν η πολιτεία είχε ως κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση πολιτών σίγουρα αυτό το κοριτσάκι στη φωτογραφία δεν θα υποβαλλόταν στο μαρτύριο που υποβάλλεται αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ygeia  - News εδώ και τρεις μήνες το 8χρονο αυτό κοριτσάκι που πάσχει από νεφροπάθεια, υποβάλλεται σε μεγάλη ταλαιπωρία τους τελευταίους τρεις μήνες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, ο καθετήρας που συνδέεται με το μηχάνημα αιμοδιάλυσης δεν λειτουργεί σωστά εδώ και τρεις μήνες, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται από την καθυστέρηση της αιμοδιάλυσής του. Το σημαντικότερο όμως είναι πως ανά πάσα στιγμή ο καθετήρας μπορεί να  σταματήσει να λειτουργεί.

Παρά τις προσπάθειες της Παγκύπριας Οργάνωσης Νεφροπαθών, δεν έγινε κατορθωτή η αντικατάσταση του καθετήρα. Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης  κ. Ανδρέας Μιχαήλ σε δηλώσεις του στο Ygeia - News ανέφερε πως η Οργάνωση  κάμνει διαβήματα εδώ και τρεις  μήνες σε όλα τα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα χωρίς καμιά ανταπόκριση.

«Θα μπορούσαν να έλθουν σε επαφή με νοσοκομεία παιδιών  στο εξωτερικό και να βρουν ένα καθετήρα. Δεν είναι όμως δικό τους παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Φ.Μ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top