Θλίψη για τον χαμό του Χριστάκη Κομήτη - Πότε θα γίνει η κηδεία του -Δείτε φωτογραφία

Θλίψη για τον χαμό του Χριστάκη Κομήτη - Πότε θα γίνει η κηδεία του -Δείτε φωτογραφία

Θλίψη σκόρπισε ο χαμός του Χριστάκη (Κρις) Κομήτη.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου.

Δείτε την ανάρτηση:

Με πόνο ψυχής ψυχής, ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου, αποχαιρετά ακόμη ένα τέκνο του, τον αγαπημένο σε όλους, Χριστάκη (Κρις) Κομήτη. Ο Κρις υπηρέτησε τον Όμιλο μας από διάφορα πόστα διαχρονικά, με κυριότερο αυτό του Γ. Γραμματέα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη 07 Ιουλίου, ώρα 11.00, στον Ιερό Ναό Κοσμά του Αιτωλού, στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσού.

Καλό Ταξίδι Φίλε Κρις. 

Ελαφρύ ας είναι το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Αιωνία σου η μνήμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE