Μαύρη Πρωτοχρονιά: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε τελικά ο 11χρονος Γιώργος από την Πάφο

Μαύρη Πρωτοχρονιά: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε τελικά ο 11χρονος Γιώργος από την Πάφο

Η κηδεία του Γιώργου θα γίνει αύριο Σάββατο 2 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Γεροσκήπου στις 13:00 το μεσημέρι.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε τελικά ο μικρός Γιώργος και χθες λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μια άνιση μάχη με τη λευχαιμία η οποία διήρκησε ένα χρόνο.

Ο Γιώργος Στεφάνου διαγνώστηκε πριν μερικούς μήνες ότι πάσχει από λευχαιμία και από τότε τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του έδωσαν μια τιτάνια μάχη ώστε το παιδί να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα και να γίνει και πάλι καλά χωρίς ωστόσο τελικά να τα καταφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο PafosPress.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE