ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσέχτε! Καίγονται σπίτια στην Κύπρο από τζάκια

Προσέχτε! Καίγονται σπίτια στην Κύπρο από τζάκια

Καθημερινό φαινόμενο έχει καταντήσει το τελευαίτο μήνα η πρόκληση φωτιάς σε σπίτια και άλλα υποστατικά, λόγω ελαττωματικών τζακιών. Δεν περνάει μέρα που η Πυροσβεστική Υπηρεσία να μη δεχθεί κλήση. Το Σάββατο, 2/1, ξέσπασε νέα πυρκαγιά σε σπίτι που βρίσκεται σε χωριό της Λευκωσίας.

Πυρκαγιά σε κατοικία, λόγω λανθασμένης κατασκευής τζακιού, κατέσβεσε το Σάββατο η Πυροσβεστική Υπηρεσία. 'Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας, στις 19.35 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην οδό Μαρίνας Καραγιώργη στην Ποταμιά. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα και στις 20.11 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αιτία της πυρκαγιάς ήταν η λανθασμένη κατασκευή/τοποθέτηση της καπνοδόχου του τζακιού της οικίας. Η φωτιά προκάλεσε σοβαρές ζημιές και κατέστρεψε μέρος της τοιχοποιίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ανακοίνωση αναφέρει ότι από τις 06.00 στις 2/1/2016 μέχρι και τις 06.00 στις 3/1/2016 ανταποκρίθηκε σε 36 κλήσεις για βοήθεια, 25 πυρκαγιές, 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση. Μεταξύ αυτών ήταν και η κατάσβεση της φωτιάς στο μουσείο μοτοσικλέτας στην Παλιά Λευκωσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top