Εξελίξεις με την απόπειρα φόνου - Οδηγούσε ενοικιαζόμενο όχημα ο 43χρονος

Εξελίξεις με την απόπειρα φόνου - Οδηγούσε ενοικιαζόμενο όχημα ο 43χρονος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 43χρονου, η οποία διαπράχθηκε χθες βράδυ, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 43χρονος κατάγγειλε στο ΤΑΕ Λευκωσίας ότι, καθώς οδηγούσε ενοικιαζόμενο όχημα σε περιοχή της Λευκωσίας, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο αυτός να τραυματιστεί.

Μετά από εξετάσεις, που διενεργήθηκαν από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας, τόσο στη σκηνή όσο και στο ενοικιαζόμενο όχημα που οδηγούσε ο παραπονούμενος παραλήφθηκαν τεκμήρια, τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εργαστηριακές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE