Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στα χέρια της Αστυνομίας έφθασε επιστολή από τον Πρόεδρο της Αρχής Αδειών για διενέργεια παγκύπριων εράνων, με την οποία ζητείται η διερεύνηση κατά πόσο προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα από την οικονομική εκστρατεία που διεξάγει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης.

Κληθείσα να σχολιάσει πληροφορίες του ΚΥΠΕ ότι η Αστυνομία παρέλαβε το μεσημέρι της Τετάρτης επιστολή σχετικά με τη διαδικτυακή οικονομική εκστρατεία που διεξάγει ο κ. Δρουσιώτης, η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου, επιβεβαίωσε ότι έχει παραληφθεί επιστολή από τον Πρόεδρο της Αρχής Αδειών για διενέργεια παγκύπριων εράνων, με την οποία ζητείται η διερεύνηση κατά πόσο προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα.

Καταλήγοντας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κ. Χριστοδουλίδου είπε ότι θα μελετηθεί από την Αστυνομία και θα αποφασιστούν αναλόγως οι περαιτέρω ενέργειες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να αλλάξει τη χώρα, αλλά και στην πολύ σημαντική εβδομάδα επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE