Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα
Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε από μέλη του Αστυνομικού Υποσταθμού Λήδρας, γύρω στις 9.30 το πρωί σήμερα, στη Λευκωσία και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν την 1η Ιουνίου, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, δύο άντρες ηλικίας 20 ετών, ενώ τρίτος ύποπτος, άντρας ηλικίας 44 ετών, συνελήφθη στις 04 Ιουνίου, επίσης δυνάμει δικαστικού εντάλματος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, την 1η Ιουνίου, γύρω στις 2.50π.μ., τέθηκε κακόβουλα φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από περίοικους, πριν αυτή επεκταθεί στο εσωτερικό του πρακτορείου. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε η γυάλινη προθήκη και προκλήθηκε ζημιά στην τοιχοποιία του υποστατικού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




