LIFESTYLE

ΣΟΚ:Τραυματίστηκε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε τροχαίο! «Είδα το χάρο με τα μάτια μου» δήλωσε

ΣΟΚ:Τραυματίστηκε  πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε τροχαίο! «Είδα το χάρο με τα μάτια μου» δήλωσε

Άσχημα ξεκίνησε το 2016 για την αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια των πανηγυριών και όχι μόνο μιας και μόλις μία ώρα πριν αποχαιρετίσουμε το 2015 έπεσε θύμα τροχαίου στην περιοχή «Παλατάκι» και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Θριάσιο».

«Πήγαινα στη μαμά μου να αφήσω κάποια πράγματα. Το αυτοκίνητό μου το οδηγούσε ο σοφέρ μου ο Χρήστος και εγώ βρισκόμουν στη θέση του συνοδηγού. Ο οδηγός μου, πέρασε με μεγάλη ταχύτητα το δρόμο και ξαφνικά ένα αμάξι έπεσε με φόρα πάνω μας δήλωσε η Έφη Θώδη.

Είδα το χάρο με τα μάτια μου. Κόπηκε η ανάσα μου» είπε με τρεμάμενη φωνή στο star.gr η ερμηνεύτρια παραδοσιακών τραγουδιών και πρόσθεσε:

«Ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο και μας μετέφερε και τους δύο στο νοσοκομείο. Είχα έναν δυνατό πόνο στο στήθος ενώ είχα χτυπήσει στο πόδι και στο κεφάλι. Οι γιατροί, μου πήραν αίμα και μου έκαναν ακτινογραφίες για να δουν αν έχω κάποιο πρόβλημα».

Μόνο στο star.gr: Τραυματίστηκε η Έφη Θώδη σε τροχαίο-«Είδα το χάρο με τα μάτια μου» δήλωσε

Όπως τόνισε, χαρακτηριστικά η ίδια αν και οι γιατροί τη συμβούλεψαν να μείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, εκείνη υπέγραψε και έφυγε την ίδια μέρα.

Αυτές τις ημέρες η Έφη Θώδη αναπαύεται στο σπίτι της προσπαθώντας να ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top