Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη Κυριακούλλα - Η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη Κυριακούλλα - Η παράκληση της οικογένειας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η Κυριακούλλα (Τούλλα) Θεοδότου, κάτοικος Πάνω Πολεμιδιών, με καταγωγή από το Τρίκωμο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026, στις 4:00 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Α΄ Κοιμητήριο Πάνω Πολεμιδιών.

Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, όπως γίνονται εισφορές προς τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

Ο Αντιδήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του διαμερίσματος Πάνω Πολεμιδιών εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσας.

Αιωνία της η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE