Νέο ΣΟΚ για την Σελίν Ντιόν: Με καρκίνο και ο αδερφός της - Είναι ετοιμοθάνατος!

Νέο ΣΟΚ για την Σελίν Ντιόν: Με καρκίνο και ο αδερφός της - Είναι ετοιμοθάνατος!

Αλλεπάλληλα τα «χτυπήματα» της μοίρας για την Σελίν Ντιόν: μία ημέρα αφότου έχασε το σύζυγό της από καρκίνο και ετοιμάζεται για την κηδεία του, έγινε γνωστό πως από την ασθένεια πάσχει και ο αδερφός της, με τους γιατρούς να του δίνουν το πολύ λίγες μέρες ζωής!

Την ώρα που η Σελίν (το μικρότερο από τα δεκατέσσερα παιδιά της οικογένειας) θρηνεί το χαμό του συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών της, Ρενέ Αντζελίλ, οι δικοί της βρίσκονται σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ, στο προσκεφάλι του μεγαλύτερου αδερφού της, του 59χρονου Ντάνιελ, ο οποίος δίνει «μάχη» για τη ζωή του σύμφωνα με το Star.gr.

«Είναι πολύ επίπονο! Είναι θέμα ωρών ή ημερών. Mοιάζει με τον καρκίνο του Ρενέ, εκείνος είχε στον λαιμό, την γλώσσα και τον εγκέφαλο. Η οικογένειά μας έχει εμπειρία σε αυτό», είπε, στην εφημερίδα «Journal Of Montreal», η αδερφή της τραγουδίστριας, Κλοντέτ.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έμαθαν ότι ο αδερφός τους αργοσβήνει λίγες ώρες πριν πεθάνει ο Ρενέ  Αντζελίλκαι έτρεξαν αμέσως στο νοσοκομείο! «Είμαστε εδώ μέρα και νύχτα», πρόσθεσε. 

Τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του 59χρονου επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της Σελίν Ντιόν, στο «Entertainment Tonight», το βράδυ της Παρασκευής.

Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την κηδεία του Ρενέ, που κατά πληροφορίες θα γίνει στο Μόντρεαλ, σε στενό κύκλο, ενώ «πάγωσε» τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, έως τις 23 Φεβρουαρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE