ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αγγελίδης: «Καταγγελία για τρία εικονικά τροχαία» - Επιβεβαίωση για ToThemaOnline

Αγγελίδης: «Καταγγελία για τρία εικονικά τροχαία» - Επιβεβαίωση για ToThemaOnline

Υπόθεση καταγγελίας περί τριών εικονικών ατυχημάτων διερευνά αυτή τη στιγμή το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου.

Όπως αποκάλυψε την Τετάρτη (20/01) το ThemaOnline, μετά από καταγγελίες που έγιναν άρχισε να διερευνάται υπόθεση απάτης με εικονικά ατυχήματα, κάτι που επιβεβαίωσε πλήρως με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Απάτη εκατοντάδων χιλιάδων με εικονικά ατυχήματα και εμπλοκή αστυνομικών!

Συγκεκριμένα, μας δήλωσε: «Αναφορικά με το εν λόγω θέμα, σας πληροφορώ ότι έχει διαβιβαστεί στην Αστυνομία από συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία, καταγγελία που αφορά τρία τροχαία ατυχήματα, για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι εικονικά. Τα υπό αναφορά ατυχήματα συνέβησαν σε δύο διαφορετικές επαρχίες, ενώ σημειώνεται, ότι η Αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για τη διερεύνησή του, σε μόνο ένα από αυτά. Η καταγγελία προωθήθηκε στο ΤΑΕ Αρχηγείου για διερεύνηση του θέματος με κάθε σοβαρότητα και επαγγελματισμό».

Ο κ. Αγγελίδης πρόσθεσε: «Η υπόθεση βρίσκεται στο αρχικό στάδιο διερεύνησης και ως θέμα αρχής είναι λάθος να ταπελώνονται και να στοχοποιούνται τα μέλη του τμήματος τροχαίας Λεμεσού ή οποιουδήποτε άλλου τμήματος και υπηρεσίας, χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία».

Κα κατέληξε: «Θα πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση και σας διαβεβαιώνουμε ότι αν μέσα από την έρευνα προκύψουν στοιχεία και μαρτυρίες εναντίον οποιουδήποτε μέλους, οπουδήποτε και αν υπηρετεί, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου».

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top