Δεν θα το πιστέψετε: Ελληνική ομάδα θέλει να κλείσει τον 38χρονο Βραζιλιάνο παιχταρά Lucio!

Δεν θα το πιστέψετε: Ελληνική ομάδα θέλει να κλείσει τον 38χρονο Βραζιλιάνο παιχταρά Lucio!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η Βέροια φλερτάρει με μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες του 21ου αιώνα, τον παλιό αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας, Λούσιο!

Στην καριέρα του έχει κερδίσει τα πάντα! Μουντιάλ, Τσάμπιονς Λιγκ, πρωταθλήματα και Κύπελλα σε Γερμανία κι Ιταλία, φόρεσε το περιβραχιόνιο της σελεσάο, με την οποία ξεπέρασε τις 100 διεθνείς συμμετοχές!

Το όνομα του, πασίγνωστο στα πέρατα της υφηλίου, φυσιογνωμία απόλυτα αναγνωρίσιμη στα μήκη και πλάτη της. Για τον Λούσιο πρόκειται, τον αλλοτινό εμβληματικό στόπερ της Μπάγερν και της Γιουβέντους, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA συζητάει με τη Βέροια!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE