LIFESTYLE

Πρώην σύντροφος Κύπριας τραγουδίστριας την καρφώνει «Δεν μιλάμε καν»

Πρώην σύντροφος Κύπριας τραγουδίστριας την καρφώνει «Δεν μιλάμε καν»

Καρφώνει την πρώην σύντροφο του, με μια αποκάλυψη της σχέσης που επικρατεί μεταξύ τους.

Καθόλου καλές όπως πίστευε ο περισσότερος κόσμος είναι οι σχέσεις του Δημήτρη Κοργιαλά με την πρώην σύζυγό του Ευρυδίκη αφού όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε τηλεοπτική συνέντευξή του, δεν μιλάνε καν.

Ο τραγουδοποιός μίλησε το «Join us» στον ΣΚΑΪ για όλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πλέον δεν μιλάει με την πρώην σύζυγό του. «Δεν ξέρω αν έχω καλή σχέση με την Ευρυδίκη γιατί δεν μιλάμε καν. Φαντάζομαι ότι αν μιλήσουμε τα πράγματα θα είναι κόσμια» είπε ο γνωστός καλλιτέχνης ενώ για τους χωρισμούς του σημείωσε: «Όταν χωρίζω γίνομαι αδερφός ή βάζω τελεία. Δεν ξέρω πώς το καταφέρνω αυτό το πράγμα. Ευτυχώς και στους δύο μου γάμους όλα έληξαν φιλικά και αδερφικά και δεν υπήρχαν τσακωμοί. Αισθάνθηκα χάλια όταν είδα τα σχόλια για τον χωρισμό μου. Δεν είμαι καθόλου συνηθισμένος σε αυτό το πράγμα και δεν νομίζω να το συνηθίσω και ποτέ. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα κουτσομπολιά. Περνάω ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο είμαι πάρα πολύ καλά, έχω επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους ανθρώπους, πράγματα, στη μουσική, στους λίγους φίλους που έχω και στο χόμπι μου που είναι το ψάρεμα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top