LIFESTYLE

Σοκάρει ο πρώην σύντροφός Κύπριας τραγουδίστριας: «Στο τσακ θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»!

Σοκάρει ο πρώην σύντροφός Κύπριας τραγουδίστριας: «Στο τσακ θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»!

Για την σοβαρή κατάθλιψη που πέρασε αλλά και πώς γλίτωσε στο τσακ την απόπειρα αυτοκτονίας μίλησε ο πρώην σύντροφος της Ευρυδίκης, Δημήτρης Κοργιαλάς στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στο MANIFESTO του JoinUS.

«Πέρασα δυνατή κατάθλιψη για τρία χρόνια. Ήταν όταν είχε πάθει έμφραγμα ο πατέρας μου και το έμαθα στην πιο χαλαρή μου φάση. Με «χτύπησε», «κλείδωσα». Όταν έγινε αυτό που έγινε είχα δει την αδελφή μου που ερχόταν από πολύ μακριά και επειδή έχουμε ιδιαίτερη σχέση, με το που είδα από μακριά τα μάτια της ένιωσα όλο μου το σώμα που έκανε ένα κλείδωμα απίστευτο και από τότε άρχισα και ζαλιζόμουν στην αρχή. Μέχρι που δεν άντεξα και με έπιασαν όλα αυτά τα χαζά που μας πιάνουν» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Ζήτησα τη βοήθεια ειδικών, αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Η κυριότερη βοήθεια ήταν φίλων. Νομίζω ότι όλο αυτό το πράγμα είναι ένας κύκλος. Κράτησε τρία χρόνια. Το ότι δεν έβγαινα από το σπίτι ήταν οκ, υπήρχαν και χειρότερα. Το χειρότερο έχει να κάνει με αυτοκτονίες. Στο τσακ θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Βαγγέλης Βέκιος με πρόλαβε στο τσακ. Χρειάστηκε και εγώ να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει λίγο πιο πολύ και να μπω λίγο πιο μέσα μου και να ζητήσω βοήθεια. Ήμουν στο τσακ για να φύγω στον πρώτο δρόμο, στην ταράτσα πάνω για να πηδήσω. Τα περνάει πολύς κόσμος. Είναι όλα στο μυαλό μας τελικά. Τους ανθρώπους που μας αγαπάνε πρέπει να τους έχουμε δίπλα μας και να συμπεριφερόμαστε κι εμείς έτσι σε αυτούς. Όταν παθαίνεις κρίση πανικού και παθαίνεις όλα αυτά τα πράγματα, δεν μπορείς να έχεις άνθρωπο δίπλα σου. Κανείς δε στέκεται δίπλα σου. Δεν μπορείς να έχεις άνθρωπο δίπλα σου που βγαίνει και ζαλίζεται στα δέκα μέτρα και είναι έτοιμος να λιποθυμήσει οπουδήποτε. Και κάνεις δέκα βήματα και έρχεται ασθενοφόρο και σε παίρνει γιατί νομίζεις ότι έχεις πάθει καρδιακή προσβολή» πρόσθεσε.

Όσο για το μάθημα, που «εισέπραξε» από τη ζωή; «Το κυριότερο μάθημα που μου έδωσε αυτή η ιστορία είναι ότι άρχισα να αγαπάω πολύ την ζωή και τους ανθρώπους και γενικά τον κόσμο. Μπορεί να με πληγώνουν οι άνθρωποι με τη συμπεριφορά τους, αλλά γενικά γέμισα με περισσότερη αγάπη».

.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top