ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το υπ. Εξωτερικών της Νορβηγίας για τη σύλληψη των τριών Νορβηγών στην Κύπρο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το υπ. Εξωτερικών της Νορβηγίας για τη σύλληψη των τριών Νορβηγών στην Κύπρο!

Επίσημη τοποθέτηση από το υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας για τη σύλληψη των τριών υπηκόων της Σκανδιναβικής χώρας στην Κύπρο, εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας ToThemaOnline!

Του Φάνη Μακρίδη

Πιο συγκεκριμένα, επικοινωνήσαμε με την υπεύθυνη για θέματα Τύπου, Άνε Λούντε, η οποία βέβαια ήταν φειδωλή στην τοποθέτησή της στο ThemaOnline, λόγω της υφής που έχει η όλη υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις Νορβηγοί που συνελήφθησαν ενώ εισέρχονταν στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω του οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου, είναι ύποπτοι ότι σχεδίαζαν απαγωγή 3χρονου κοριτσιού με μάνα Κύπρια υπήκοο και πατέρα συμπατριώτη τους.

«Λόγω ιδιωτικής φύσεως ζητημάτων δεν μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες» ήταν η (αινιγματική) κατάληξη στην τοποθέτηση που μας έκανε η κα. Λούντε.

Η τελευταία, βέβαια, μας ενημέρωσε ότι το υπουργείο ασχολείται αυτή τη στιγμή με το όλο ζήτημα και βρίσκεται σε συνεννόηση με την Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα.

Ήδη όπως πληροφορούμαστε το προξενείο της χώρας στη Λευκωσία έχει ασχοληθεί με την υπόθεση, αφού υπάρχουν ζητήματα νομικής εκπροσώπησης των συλληφθέντων, αλλά και μετάφρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας που ήδη δημοσιεύσαμε,  στην κατοχή των τριών προσώπων -ηλικίας 29, 40 και 60 χρόνων- εντοπίστηκαν αρκετά τεκμήρια όπως χάρτες για το νηπιαγωγείο όπου φοιτά το παιδάκι καθώς και για το σπίτι στο όποιο διαμένει με την μητέρα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγωγή παιδιού: Γνώριζαν τα πάντα οι απαγωγείς – Είχε αρπάξει ξανά το παιδί ο Νορβηγός πατέρας
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top