ΚΟΣΜΟΣ

«Χαίρομαι που η κόρη μου κάνει στριπτίζ για να πληρώνω τις πλαστικές μου»

«Χαίρομαι που η κόρη μου κάνει στριπτίζ για να πληρώνω τις πλαστικές μου»

«Δεν με ενδιέφερε το πώς ήμουν, δε φορούσα μέικ απ», εξομολογείται. «Είχα άχαρα καστανά μαλλιά, ήμουν αρκετά ντροπαλή και δεν έκανα και τίποτα ιδιαίτερο. Η προτεραιότητά μου ήταν η μητρότητα και η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν το τελευταίο που με απασχολούσε». Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν μέσα σε μια ημέρα. Ξεφυλλίζοντας μια εφημερίδα, είδε τη φωτογραφία του μοντέλου Katie Price που τότε ήταν γνωστή και ως Jordan. Αυτό ήταν. Η Clarke έπαθε εμμονή μαζί της… «Όταν την είδα, ξεχώρισε αυτόματα. Λάτρεψα το look της- ήταν τέλεια. Ήμουν τόσο κακοντυμένη ως μαμά αλλά κάτι επάνω στην Katie Price με επηρέασε. Όταν κοίταξα την εικόνα της, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να ήμουν το ίδιο εκθαμβωτική και εγώ. Έκτοτε, άρχισα και αγόραζα περιοδικά μόνο και μόνο για να μαθαίνω για τη ζωή της και άρχισα να παρακολουθώ τα τηλεοπτικά σόου όπου συμμετείχε».

«Δεν με ενδιέφερε το πώς ήμουν, δε φορούσα μέικ απ», εξομολογείται. «Είχα άχαρα καστανά μαλλιά, ήμουν αρκετά ντροπαλή και δεν έκανα και τίποτα ιδιαίτερο. Η προτεραιότητά μου ήταν η μητρότητα και η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν το τελευταίο που με απασχολούσε».

Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν μέσα σε μια ημέρα. Ξεφυλλίζοντας μια εφημερίδα, είδε τη φωτογραφία του μοντέλου Katie Price που τότε ήταν γνωστή και ως Jordan. Αυτό ήταν. Η Clarke έπαθε εμμονή μαζί της… «Όταν την είδα, ξεχώρισε αυτόματα. Λάτρεψα το look της- ήταν τέλεια. Ήμουν τόσο κακοντυμένη ως μαμά αλλά κάτι επάνω στην Katie Price με επηρέασε. Όταν κοίταξα την εικόνα της, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να ήμουν το ίδιο εκθαμβωτική και εγώ. Έκτοτε, άρχισα και αγόραζα περιοδικά μόνο και μόνο για να μαθαίνω για τη ζωή της και άρχισα να παρακολουθώ τα τηλεοπτικά σόου όπου συμμετείχε».

mahsdagf5

«Ήθελα να βοηθήσω τη μητέρα μου. Πάντα φερόταν σε εμένα και τα αδέλφια μου τόσο καλά που ήθελα να πραγματοποιήσω τα όνειρά της. δεν ήμουν σίγουρη πώς θα πλήρωνα όλα εκείνα που έπρεπε να κάνει, τα χειρουργεία, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να βρω λεφτά όσο το συντομότερο», λέει η νεαρή. Η κοπέλα, εγκατέλειψε το κολέγιο στα 17 και έπιασε δουλειά ως στρίπερ σε τοπικό κλαμπ. Έπειτα από μερικούς μήνες, η Kayla άρχισε να κερδίζει αρκετά χρήματα, πάνω από 1.300 Λίρες την εβδομάδα, ενώ όταν γνώρισε έναν εύπορο άντρα που ήταν πρόθυμος να της προσφέρει ότι εκείνη επιθυμούσε,  το όνειρό της εκτοξεύτηκε.

Σήμερα, μητέρα και κόρη, έχουν καταφέρει να μοιάσουν στο είδωλό τους, με την ευγενική «χορηγία» του «sugar daddy», όπως αποκαλούν τον «χορηγό» και την κερδοφόρα εργασία της Kayla.

mahsdagf4

mahsdagf1

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

Πολλά κιλά ναρκωτικά και γεμάτο πιστόλι βρήκαν σε οικία - Χειροπέδες σε 34χρονο - Δείτε φωτογραφίες

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Σύλληψη 29χρονου ενάμιση χρόνο μετά - Συνεχίζει να καταζητείται 30χρονος

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top