Λουκαϊδης: «Απαράδεκτο φαινόμενο οι διαρροές εγγράφων»

Λουκαϊδης: «Απαράδεκτο φαινόμενο οι διαρροές εγγράφων»

Οι διαρροές εγγράφων είναι ένα απαράδεκτο φαινόμενο που υπονομεύει όχι απλώς τη λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου, αλλά και τη διαδικασία και την προσπάθεια αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό, δήλωσε ο βουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαϊδης.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Λουκαϊδης είπε ότι η θέση του ΑΚΕΛ παραμένει η ίδια, ότι θα πρέπει να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια και ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων και της κοινωνίας.

Την ίδια ώρα όμως, πρόσθεσε, αυτό δεν μπορεί να γίνεται με τρόπο που να υπονομεύει τις προσπάθειες λύσης του Κυπριακού, που να υπονομεύει την δική μας πλευρά απέναντι στους διεθνείς εμπλεκόμενους στη διαδικασία, στον ΟΗΕ και γενικά στους όποιους τρίτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE