LIKE ONLINE

Αυτός είναι ο πραγματικός άνθρωπος- ελέφαντας: Η συνάντηση που του άλλαξε τη ζωή

Αυτός είναι ο πραγματικός άνθρωπος- ελέφαντας: Η συνάντηση που του άλλαξε τη ζωή

Ζούσε μόνος του- Τον είχαν παρατήσει οι γονείς του

Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Ο 34χρονος Βιντ από την Σιγκαπούρη γεννήθηκε έχοντας έναν όγκο στο κεφάλι, ο οποίος όσο περνούσαν τα χρόνια αναπτύσσονταν ανεξέλεγκτα, με αποτέλεσμα πλέον να έχει καλύψει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Οι γονείς του για αυτό το λόγο τον παράτησαν με εκείνον να περιπλανιέται στους δρόμους καθώς λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισης του δεν έβρισκε δουλειά.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν γνώρισε ένα ζευγάρι Αυστραλών τουριστών που τον εντόπισε στην πρωτεύουσα της χώρας, Πνομ Πεν, κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

elefantas3.jpg

Η Ντιάνα Κόσκι και ο Τζον Νέτλετον «ηλεκτρίστηκαν» από την ιστορία του άνδρα, αποφασίζοντας να τον βοηθήσουν οικονομικά και να τον φέρουν σε επαφή με έναν χειρουργό στη Σιγκαπούρη.

«Περπατούσε δίπλα μας στο δρόμο και συγκλονίστηκα. Τότε είπα στον άνδρα μου πως πρέπει να τον βοηθήσουμε. Άρχισα να του μιλάω, αλλά δεν καταλάβαινε αγγλικά και ζήτησα έτσι τη βοήθεια κάποιων συμπατριωτών του. Του είπα ότι θέλουμε να τον βοηθήσουμε. Τουλάχιστον να προσπαθήσουμε» είπε η γυναίκα.

Εκείνος ακολούθησε τους Αυστραλούς στο ξενοδοχείο τους, ωστόσο η γυναίκα παρατήρησε ότι οι ντόπιοι προσπαθούσαν να τον αποφεύγουν. Μάλιστα, χρειάστηκε να πάρουν ειδική άδεια από τον «αρχηγό» του χωριού όπου γεννήθηκε προκειμένου να κανονίσουν το χειρουργείο του.

«Όταν τον ρώτησα αν ήθελε να αφαιρεθεί ο όγκος του, απάντησε αμέσως καταφατικά. Δεν ήξερα όμως αν φοβόταν να ταξιδέψει σε άλλη χώρα. Του είπα έτσι πως θα κάναμε ό,τι μπορούμε, αλλά ίσως πάρει μήνες» τόνισε η Αυστραλή.

Όσο για το χαρακτήρα του άντρα που βλέπει μόνο από το ένα μάτι και αναπνέει από το ένα ρουθούνι; «Έχει ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ και πιστεύει πως ίσως οι γυναίκες θα ενδιαφέρονταν γι΄ αυτόν αν δεν είχε τον όγκο» τονίζει εκείνη.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η αφαίρεση του όγκου…

Πηγή: STAR

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top