ΠΑΡΑ-THEMA

Ο Ρουμάνος παικταράς που… πήγε στην Τσέλσι για 3 εκ. ευρώ, ανήκει στον Απόλλωνα Λεμεσού!

Ο Ρουμάνος παικταράς που… πήγε στην Τσέλσι για 3 εκ. ευρώ, ανήκει στον Απόλλωνα Λεμεσού!

Τον Μάρτιο του 2015 βούιξε η ποδοσφαιρική πιάτσα από τις πληροφορίες που ήθελαν τον 18χρονο ταλαντούχο δεξή μπακ Κριστιάν Μανέα να μετεγγράφεται στην Τσέλσι από την Βιτορούλ Κονστάντσα έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ (2.3 εκ. στερλίνες).

Ωστόσο, το ESPEN FC επιχειρεί να βάλει τα πράματα στη θέση τους, εμπλέκοντας μια κυπριακή ομάδα στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, επικαλούμενη δημοσίευμα της ρουμανικής εφημερίδας Pro Sport,  η εν λόγω αθλητική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο νεαρός άσος που αγωνίζεται ως δανεικός στη βελγική Μουσκρόν, δεν πήρε ποτέ μεταγραφή για την Τσέλσι.

«Η μεταγραφή ποτέ δεν ανακοινώθηκε από την Τσέλσι και ο Μανέα δεν είναι ανάμεσα στη λίστα με τους 33 παίκτες της ομάδας που παραχωρήθηκαν με δανεισμό, παρόλο που η Μουσκρόν υποστηρίζει ότι τον εξασφάλισε από τους μπλε» σημειώνεται σχετικά στο ρεπορτάζ της  ιστοσελίδας, που συνεχίζει: «Μια έρευνα από την Pro Sport Ρουμανίας αναφέρει ότι ο Μανέα πωλήθηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού, πριν παραχωρηθεί με δανεισμό στην Μουσκρόν».

Ο Λίαμ Τουόμι που υπογράφει το σχετικό ρεπορτάζ σημειώνει και τα ακόλουθα: «Πηγές έχουν αναφέρει στο ESPN FC ότι ο Μανέα είχε προταθεί στην Τσέλσι πέρσι, που αποφάσισε να μην τον αποκτήσει  και δεν είχε ποτέ καμία επαφή με τον παίκτη».

Πάντως, εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που νεαρό εξελίξιμο ταλέντο από τα Βαλκάνια εμφανίζεται στο δυναμικό του Απόλλωνα, πριν πάρει μεταγραφή για προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα της Δύσης.

Ίσως τον γρίφο να μπορεί να τον λύσει ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top