ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Απόπειρα ληστείας με σπρέι - Ψάχνει τρεις άνδρες η Αστυνομία

Πάφος: Απόπειρα ληστείας με σπρέι - Ψάχνει τρεις άνδρες η Αστυνομία

Απόπειρα ληστείας μέρα μεσημέρι, εναντίον 51χρονου διαπράχθηκε την Παρασκευή, (12/2), στην Πάφο. Περίοικοι τον έσωσαν στο παραπέντε, από τρία πρόσωπα, τα οποία και αναζητεί η αστυνομία!

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 3.30μ.μ. την Παρασκευή, (12/2), ενώ 51χρονος από τη Λευκωσία εξέρχετο από κτιριακό συγκρότημα στην Κάτω Πάφο, δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα, τα όποια τον έριξαν στο έδαφος και τον κτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να του αποσπάσουν τη τσάντα που κρατούσε. 

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο ένας είχε στην κατοχή του συσκευή εκτόξευσης αερίων (σπρέι) και προσπάθησε να την εκκενώσει εναντίον του 51χρονου, χωρίς όμως να τα καταφέρει. 

Προς βοήθεια του 51χρονου, προσέτρεξαν περίοικοι, οι οποίοι καταδίωξαν τους δράστες που εγκατέλειψαν τρέχοντας τη σκηνή. 

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών. 

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο ένας δράστης είναι ύψους 1.95μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και φορούσε αθλητικές μαύρες φόρμες με κόκκινη γραμμή στο κάτω μέρος.

Όσον αφορά τους άλλους δύο, περιγράφονται ως ύψους 1.70μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης και φορούσαν μαύρες αθλητικές φόρμες και είχαν καλυμμένα τα κεφάλια τους με τους σκούφους της φόρμας που φορούσαν. 

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top