ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eπιβεβαίωση του ThemaOnline: O Kουλίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα με το ΔΗΚΟ

Eπιβεβαίωση του ThemaOnline: O Kουλίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα με το ΔΗΚΟ

Στις 9 Φεβρουαρίου η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, επικαλούμενη ασφαλείς πληροφορίες δημοσίευσε ότι ο Ζαχαρίας Κουλίας κατέρχεται με το ΔΗΚΟ, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Η επιβεβαίωση ήρθε τέσσερες μέρες μετά δια στόματος του ίδιου.

Υπήρχαν ψίθυροι εδώ και μέρες ότι το όνομα του «βετεράνου» βουλευτή  Ζαχαρία Κουλία, ο οποίος λόγω πολιτικών διαφορών του με τον πρώην Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριον Καρογιάν διεγράφη από το ΔΗΚΟ και συνέχισε ως ανεξάρτητος βουλευτής, θα έβαζε ξανά υποψηφιότητα με το ΔΗΚΟ.

Η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, πέραν όσων διαρρέονταν δεξιά- αριστερά, την περασμένη Τρίτη (9/2), αποκάλυψε ότι όντως ο Ζαχαρίας Κουλίας έδωσε τα χέρια με τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Μερικές μέρες μετά έρχεται και η επιβεβαίωση διά στόματος του ίδιου. Ο κύριος Κουλίας δήλωσε στο κρατικό κανάλι  ότι υπήρξε συμφωνία με τον Πρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο, για συμπερίληψή του στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ. 

Χρ. Τσαγγάρη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό: Με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις βουλευτικές ο Ζαχαρίας Κουλίας 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top